tag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post5426421299418058192..comments2023-11-03T09:08:09.495+01:00Comments on SURF NA COSTA DA MORTE: Intentando fabricar parafinaRubén Prietohttp://www.blogger.com/profile/09785334220303326502noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-91445268578957711142008-05-30T02:52:00.000+02:002008-05-30T02:52:00.000+02:00hola a todos soy de Argentina, lamentablemente no ...hola a todos soy de Argentina, lamentablemente no entiendo el idioma que estan usando, estoy buscando port internet como hacer parafina par las tablas de surf y no encuentro por ningun lado, intente leer los comentarios y tu explicacion y no entendi mucho, si no es molestia me podes esplicar en español la conclusion del experimento? tubiste exito? Pudiste hacer parafina?' muchas gracias, si queres te dejo mi blog www.surfpeixe.blogspot.com , y mi correo es peixesurf@hotmail.com. saludos a todos por alla!Peixe Surf Boardshttps://www.blogger.com/profile/11692257807696323058noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-42064513248492444222008-01-10T12:26:00.000+01:002008-01-10T12:26:00.000+01:00o da ajua ras...karallo como pa fumar un pitilliño...o da ajua ras...karallo como pa fumar un pitilliño.<BR/>sital teño eu disolvente no taller de paco pa akabar de sumbarse.<BR/>non te akordas q 1 ves no pindo llepuxeramos pinke x debaixo da tabla pa q correra mais pois debe de ser o mesmo q o pinke q teño eu tmen no garag de pako bueno no non sei si kedara moito xq ounha das ultimas cousas q fixo tor foi joder medio kilo de pinke dese. ala beña a rscarla un pokito.<BR/>TEIAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-50276077530878253742008-01-09T19:10:00.000+01:002008-01-09T19:10:00.000+01:00jajajaja,na miña vida!!!tiveches sorte joder o da ...jajajaja,na miña vida!!!tiveches sorte joder o da jaliña e de moito sabore eso non o proba calquera si señor.jajajaja.es un rapàz moi afortunado.nos eses os untarros de graxa de jaliña e polos os colgamos na lareira xunto a graxa do pixo do porco pa k se curen e logo frotar os zocos do meu avo pra k non lle entre auga cando vai por molime o monte...pero xa que os comes terei k derretilos e deixalos enfriar en tarros pa probalos en cru coma ti para saber k se sinte.en cru nuca o probei...un saudo o e broma eh non te enfades,jijiji na miña vida.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-27201019249580074762008-01-08T15:18:00.000+01:002008-01-08T15:18:00.000+01:00jajajaja, maaa.... esas cousas non se din en públi...jajajaja, maaa.... esas cousas non se din en público! jajja<BR/><BR/>Bueno, na miña defensa dicir que eu era pequecho (non sei, 9 anos?)e estaba acostumado a chegar a casa da avoa e comer flans que sempre tiña preparados para min en envases de flan destes metálicos de toda a vida (flan dhul)<BR/><BR/>o que pasou foi que nunha das veces que fun, o que había nesos envases... non era flan jejej era algo amarillento...Pinjo!. E mirade como son as cousas, e como estaba o meu cerebro preparándose para degustar esa marabilla de flan, que din dúas cucharadas antes de dicir: abuela, este flan sabe raro! jejeje<BR/><BR/>Iago, parafina para regalar e para aforrar! que aquí en Cee se queres comprar unha parafina ou te gastas 3 eurazos, ou fas 70 kilómetros ata santiago ó decathlon onde está a 1,75 ou á carballo. A parafina está carísima, tiña que costar 50 céntimos. se fose material para fontanería, mecánica, albañilería... tede por seguro que se vendería en plan a 2 euros ó kilo. Pero claro, como es material para surf..... ala.. a gastar!<BR/><BR/><BR/>Barbakana! o nome non está mal jajaj, ocórreseme outro: SEX-CONXEITO By Rubén jajajaj<BR/><BR/><BR/>Graciñas Chema! e Benvido! o da reciclaxe é algo que aínda teño que probar a ver se funciona así de ben, pero o que expliquei fixémolo con cera de abellas bastante sucia e o resultado foi moi bo.<BR/><BR/>Unha aperta a todosRubén Prietohttps://www.blogger.com/profile/09785334220303326502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-39795663149100831092008-01-08T14:46:00.000+01:002008-01-08T14:46:00.000+01:00Hello. This post is likeable, and your blog is ver...Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the <A HREF="http://www.provedorcrescenet.com" REL="nofollow">CresceNet</A>, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.<A HREF="4467367250" REL="nofollow"></A>Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-32052453096640739902008-01-08T12:31:00.000+01:002008-01-08T12:31:00.000+01:00Neno, ¿como que non sabes onde conseguir pinjo? Te...Neno, ¿como que non sabes onde conseguir pinjo? Ten avoa na casa, ¿ou nunca viches a graxa do porco branquiña en cacharros? ¿E non comeras unha vez por equivocación pinjo de galiña pensando que eran natillas? Sinto ter que descubrir segredos de familia :)Isabel Toméhttps://www.blogger.com/profile/13608410203240718734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-8915258008916515802008-01-07T19:54:00.000+01:002008-01-07T19:54:00.000+01:00soy chema de coruña... q buen articulo ruben....soy chema de coruña...<BR/> q buen articulo ruben..... ...no sabia q la parafina vieja se podia reciclar...nunca se me habia ocurrido...un saludoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-14628532672762380222008-01-07T19:53:00.000+01:002008-01-07T19:53:00.000+01:00Joer ! esto pinta ben,o bote de melocotons profesi...Joer ! esto pinta ben,o bote de melocotons profesional,o calculo da mexcla (algo distinta al napalm,pero no mucho,,jeee,jee non saltes na taboa),despois de conseguir a textura podes ir cabezabaixo no tubo,que e un truco sin nome ainda..jaaa.jaaaaaa e de nome xa o vexo SEX-RUBEN ..peaso familla entre las nenas!!...BarbaKanahttps://www.blogger.com/profile/09780857490258110305noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-69943285095745727302008-01-07T15:26:00.000+01:002008-01-07T15:26:00.000+01:00a min xa me contaran duas persoas como se facía......a min xa me contaran duas persoas como se facía... unha delas a quen lle vai preguntar perry... a verdade es que cunha tarde sen olas, fas parafina para todo o ano. (e para agasallar a man salva)<BR/><BR/>a ver que pasa, vai contando como vai a cousa.<BR/><BR/>saudE!iagohttps://www.blogger.com/profile/18208768245788039873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-81959449574100479102008-01-07T10:24:00.000+01:002008-01-07T10:24:00.000+01:00alejandro, haberá que probar co pingo ese logo... ...alejandro, haberá que probar co pingo ese logo... aínda que a ver de onde o saco...terei que esperar a que fagan a matanza na casa de algún veciño :)<BR/><BR/>Perry, agradecerase a información que atopes <BR/><BR/>David, mellor que labanda... molaba poñerlle salsa de churrasco, para ir abrindo fame na auga jajaja<BR/><BR/>Pita, en nada estamos fabricando os inventos coas cámaras das rodas das bicis jejeje UI! que idea! haberá que madurala jejeje<BR/><BR/><BR/>unha aperta!Rubén Prietohttps://www.blogger.com/profile/09785334220303326502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-30412034532025341152008-01-06T14:31:00.000+01:002008-01-06T14:31:00.000+01:00ajajaajaja e ben certo o que me dixo Richi fai dou...ajajaajaja e ben certo o que me dixo Richi fai dous dias: ESTAS COUSAS SO PASAN EN GALICIA!!!ajaajajaj queremos facer todo nos!!Moi interesante!!Natural Mystichttps://www.blogger.com/profile/10047970724157837460noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-17275792141135555572008-01-06T12:57:00.000+01:002008-01-06T12:57:00.000+01:00APARAFINA ESA BAI POR BO CAMIÑO, XA QUE XA EMPEZA ...APARAFINA ESA BAI POR BO CAMIÑO, XA QUE XA EMPEZA A PEJAR ALJO MAIS. O CARALLO E A VER QUEN TEN JUEVOS DE ESTAR UNHA TARDE ENCIMA DA TABLA CO OLOR A AJUARRAS, ACABAS CUNHA SUMBADEIRA QUE XA VES OLAS POR TODALAS ENQUINAS,EJEJEJE.<BR/><BR/>SO QUEDA METERLLE UN POUCO DE COLA BLANCA PA QUE PEJE MAIS E CAMBIAR O AJUARRAS POR LABANDA E LISTO.<BR/>JEJJE<BR/><BR/>UN SALUDO <BR/><BR/>DEIVISAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-63113301458607910042008-01-06T12:36:00.000+01:002008-01-06T12:36:00.000+01:00Iso da parafina caseira parecía un laboratorio de ...Iso da parafina caseira parecía un laboratorio de explosivos.<BR/><BR/>A ver se vos ides meter nun lío...<BR/><BR/>Preguntarei por aquí, que creo que alguén xa fixera "parafa caseira" (xa tes nome para rexistra-la)Perryhttps://www.blogger.com/profile/16436147741172041182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-49118858678475756582008-01-05T20:23:00.000+01:002008-01-05T20:23:00.000+01:00vouche contar media vida, estas preparado....jijij...vouche contar media vida, estas preparado....jijiji o pingo e a a manteca de porco,que sempre gardamos despois de face-los roxóns, toda toda(COUSA BOA) tanto pa cociñar como conservar os chourizos e pa facer o xabón caseiro.Un día, facendo xabón a vella como te contei, o meu pai sorprendeume derretindo un pak desos de parafina( k utilizamos pa cubrir os bocois pa facer o viño)ó que lle mezclou pingo derretido e a canela,(EU)enmoldouno enfriouno , e díxome:ala xa tes tamen parafina!! boteina e iba ben.erache unha cousa boa,un bo producto de bos cheiros a canela.jiji.veña ruben a coidarse.un saudoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-70155635865796205732008-01-05T19:03:00.000+01:002008-01-05T19:03:00.000+01:00Nestor, o da beca non era mala idea!! jajaja King,...Nestor, o da beca non era mala idea!! jajaja <BR/><BR/>King, como a cuberta roxa esa tivera olor... iba a acabar odiando ó surf igual que o queixo jeje. É o alimento que as miñas papilas gustativas atravesaron dende pequeno e aínda hoxe non me gusta.. e non é por que non o intente. Co que me gustan as cousas que me gustan, encantaríame que me gustara moito o queixo, ó igual que me gustaría que me gustara o futbol jeje ke ben o ía a pasar. Polo menos nunca iba a ver un partido solo jeje (uff...como me derrapa)<BR/><BR/>Alejandro... que é eso do Pinjo??<BR/><BR/><BR/>toda a información que teñades con respecto á fabricación de parafina será benvida!!<BR/>seredes agraciados cunha mostra jeje :)<BR/><BR/>Un abrazo!Rubén Prietohttps://www.blogger.com/profile/09785334220303326502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-34742775458710681892008-01-05T16:42:00.000+01:002008-01-05T16:42:00.000+01:00buff ,ti proba a botarlle un chisquiño de pinjo,se...buff ,ti proba a botarlle un chisquiño de pinjo,sen pasarse eh,as cantidades non che me acordo k eso fixerao meu pai un dia k estabamos facendo xabon caseiro dixome:non kerias parafina e mezcloulle ai o pinjo e algo de canela pa k ulise ben(cousa miña)e iba ben.bo producto!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-82211579387822174912008-01-05T16:14:00.000+01:002008-01-05T16:14:00.000+01:00Fai mas de 20 anos un amigo meu, facia tacos de pa...Fai mas de 20 anos un amigo meu, facia tacos de parafina, derretendo a cuberta roxa dos queixos de bola. JAJAJAJA.<BR/>Proba por ahi, e de paso, podes invitar a merendar a alguns amigos.<BR/><BR/>Un Saudo.KingMatthttps://www.blogger.com/profile/01551899815415687715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644336829198735101.post-28010731039790357192008-01-05T15:03:00.000+01:002008-01-05T15:03:00.000+01:00Solicita á xunta unha beca de investigación!!! jej...Solicita á xunta unha beca de investigación!!! jejeje. O que non chora non mama.<BR/>Eu tiña información de como facela paso a paso pero ó cambiar de ordenta perdina, de todas formas se encontro algo avisote. <BR/>Soamente tiña a teoría e non a levei á practica. <BR/>SaudosNéstorhttps://www.blogger.com/profile/10442508771657682039noreply@blogger.com